Wednesday, March 11, 2009

Vimax Pill Di Malaysia tiruan?






VIMAX ORIGINAL DARI LUAR NEGARA


Keterangan Produk : Sila baca dengan teliti sebelum membuat pembelian
Botol mungkin agak berlainan sedikit dari yg dipaparkan


Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%

Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 Inches dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

Adakah Hasilnya Kekal?

Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil PIL-PIL VIMAX kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci.. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.

Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?

Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa 3 bulan !

§ Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;

§ pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;

§ Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimumt;

§ Berhenti pramatang pancutan mani;

§ Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.

§ Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?

MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan

MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.

MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?

Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?

Pil-pil kita akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

Vimax %100 Herba Selamat Dan Alam Bahan-bahan

Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaikil kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga.Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma

Lihat Sejenis Pokok Palma - Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Apa hasilnya?

Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!

- Keseronokan seksual yang bertambah.

- Lebih keras, lebih panjang

- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?

Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?

Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

· Anda bersetuju menggunakan produk ini tanpa paksaan dari mana-mana pihak, anda perlu tahu bahawa produk ini adalah diimport daripada luar Negara. Jadi anda bertanggungjawab ke atas penggunaan tersebut. Segala maklumat ini diambil daripada web di bawah:-

· http://vimax.lx.ro

· http://www.pillsexpert.com

· Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih. Anda juga boleh mengambil separuh daripada vimax kiranya ianya terlalu kuat untuk anda....Amaran ...jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.

*

Anda dinasihatkan supaya tidak terlalu teruja dengan apa yang dinyatakan dalam halaman ini.
*

Segala maklumat ini saya telah terjemahkan ke bahasa melayu dari web asal tersebut.
*

Perhatian - Jika Vimax anda berwarna Biru Putih anda patut beli yang asli untuk menilai


** kalau beli CD tiruan , Baju tiruan , Seluar Tiruan , Telefon Tiruan masih O.K... tapi Ubat Tiruan ?????? Nabil kata.... Lu PIKIR la SENDIRI ****

Sebotol RM 329.00... tak ada repack Original packing...

nak beli yang ori ... cari cs_myidaman@yahoo.com

Web pengedar sah VIMAX di malaysia : Klik Sini

2 comments:

viagra said...

The chances of contracting erectile dysfunction goes up substantially with age, increasing significantly above the age of sixty-five-which is rapidly approaching for the baby boomers. Although erectile dysfunction becomes more likely with advancing age, there is certainly no age cutoff for a sexually fulfilling life. Some men enjoy sexual activity even in their eighties and nineties.

matninja said...

Aku dah kena dah....banyak penipu dalam perniagaan Vimax..kepada sesiapa yang dah makan biru/putih macam aku makan..kita memang dah terkena..tak kira lah siapa yang menjual..Apek ker , singh ker ,India ker..mamak ker, melayu ker..haji ker..lebai ker... mereka semua dah tipu kita...

Aku pun ragu ragu dengan statment kata biru putih nie tipu..tapi bila aku hantar gambar ke pillsexpert..mereka kata memang tak der pill biru/putih dan mereka tak jual bahan mentah buat Vimax secara pukal..

Kena tipu lah kita...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails